Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.04. 2018
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Celozrnné mašličky se šunkou a mozzarellou

fotka Celozrnné mašličky se šunkou a mozzarellou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Celozrnné mašličky se šunkou a mozzarellou:

250 g celozrnných mašliček  |  kousek másla  | 180 g šunky vcelku  | 1 balení sýra Mozzarella  | 1 vejce  | 1 lžíce mléka  |  sůl

Postup přípravy receptu Celozrnné mašličky se šunkou a mozzarellou:

Do osolené vroucí vody dáme vařit těstoviny. Mezitím si nakrájíme šunku na kostičky, Mozzarellu na plátky a vejce rozšleháme s mlékem a trochou soli. Když jsou těstoviny měkké, slijeme z nich vodu, ihned do nich vmícháme kousek másla a přendáme je do zapékací misky nebo pekáčku. Přidáme kostičky šunky a promícháme. Zalijeme rozšlehaným vajíčkem a povrch poklademe plátky Mozzarelly. Pečeme v předehřáté troubě asi 10 minut.


Fotky receptu Celozrnné mašličky se šunkou a mozzarellou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Celozrnné mašličky se šunkou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !