Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 06.06. 2020
Dnes má svátek Norbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Celozrnné žemličky

fotka Celozrnné žemličky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Celozrnné žemličky:

250 g pšeničné celozrnné mouky jemně mleté  | 250g měkkého tvarohu  | 1 lžička soli  | 1 vejce  | 2 lžičky prášku do pečiva  |  sezamová semínky

Postup přípravy receptu Celozrnné žemličky:

V misce smícháme tvaroh s vejcem. Až vznikne hladká hmota, přimícháme mouku smíchanou se solí a práškem do pečiva. Obsah misky vysypeme na vál a rukama zpracujeme hladké těsto. Rozdělíme je na 12 stejných dílků a z každého vytvarujeme žemličku. Naskládáme je na plech s papírem na pečení, potřeme rozšlehaným bílkem a posypeme semínky. Pečeme při 180°C asi 15 -20 minut.


Fotky receptu Celozrnné žemličky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Celozrnné žemličky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !