Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Černobílí šnečci

fotka Černobílí šnečci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Černobílí šnečci :

300 g hladké mouky  | 150 g moučkového cukru  | 1 vanilínový cukr  | 2 vanilínový cukr  | 200 g másla  | 3 lžíce kakaa  | 2 lžíce smetany

Postup přípravy receptu Černobílí šnečci :

Na vál nasypeme mouku a přidáme cukr. Uprostřed vyhloubíme důlek a do něj dáme žloutky. Přidáme na kousky nasekané máslo a těsto zpracujeme. Po zpracování rozdělíme těsto na dvě části. Jednu z nich obarvíme a do druhé dáme smetanu. A obě těsta znovu propracujeme. Poté dáme na chvilku odpočinout do chladničky. Z obou těst vyválíme tenké plátky, které položíme na sebe. Plátky smotáme do tvaru rolády po delším okraji. Z rolády krájíme kolečka silné asi půl centimetru a dáváme je na pečící papír. Plech vložíme do předehřáté trouby. Pečeme na 180°C po dobu asi deseti minut. Zlatavé šnečky vytáhneme a necháme vychládnout.


Fotky receptu Černobílí šnečci :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Černobílí šnečci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !