Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.10. 2019
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Černý jablečný koláč

fotka Černý jablečný koláč
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Černý jablečný koláč:

300 g polohrubé mouky  | 300 g strouhaných jablek  | 200 g cukru  | 2 ks vajec  | 1 kypřící prášek  | 2 lžíce kakaa  | 80 g tuku  | 150 g moučkového cukru na polevu  | 50 g másla  | 2 lžíce vody  | 2 lčíce kakaa  | 1 lžíce rumu

Postup přípravy receptu Černý jablečný koláč:

Všechny přísady smícháme a vypracujeme těsto - pozor je tužší než klasické bábovkové. Hmotu rozetřeme na vymazaný a kokosem vysypaný plech a upečeme. Vychladlý koláč potřeme čokoládovou polevou a posypeme strouhaným kokosem nebo ozdobíme bílou čokoládou.


Fotky receptu Černý jablečný koláč:

Černý jablečný koláč
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Černý jablečný koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !