Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Černý kořen po římsku

fotka Černý kořen po římsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Černý kořen po římsku:

600 g černý kořen  | 2 ks bílek  | 1 lžíce máslo  | 1/2 lžíce cukr  | 50 g mandle  | dle chuti: ocet a sůl

Postup přípravy receptu Černý kořen po římsku:

Černý kořen omyjeme, oškrábeme a uvaříme ve vodě, kterou jsme osolili, osladili a okyselili. Kořen vaříme doměkka. Mandle oloupeme a nasekáme nebo nastrouháme nahrubo.

Uvařený kořen necháme okapat a nakrájíme ho na delší špalíčky. Zapékací misku vymažeme máslem. Bílky ušleháme se špetkou soli v tuhý sníh. Obalíme v něm špalíčky černého kořene a rovnáme je do zapékací misky. Vše posypeme připravenými mandlemi a v horké troubě pečeme, až sníh začne růžovět.

Kořen podáváme s brambory.



Fotky receptu Černý kořen po římsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Černý kořen po římsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka