Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čerstvá rajčatová polévka

fotka Čerstvá rajčatová polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Čerstvá rajčatová polévka:

650 g zralých rajčat  | 1 cibule nakrájená na čtvrtky  | 1 lžíce olivového oleje  | 1 stroužek česneku  | 500 ml kuřecího vývaru  | 1 řapík celeru  | 55 g těstovinové zavářky  |  sůl a pepř  | na ozdobu případně petrželka

Postup přípravy receptu Čerstvá rajčatová polévka:

Do velkého hrnce se silným dnem nalijeme olivový olej, přidáme rajčata, cibuli, česnek nakrájený na plátky a nahrubo nakrájený řapík celeru. Pod pokličkou zvolna dusíme 45 minut, až je směs kašovitá. Obsah hrnce občas protřeseme.
Směs dáme do mixéru a rozmixujeme na hladké pyré, které propasírujeme přes síto zpět do hrnce.
Přilijeme vývar a přivedeme k varu. Přidáme těstoviny, znovu přivedeme k varu a vaříme 8 až 10 minut, až jsou těstoviny měkké, ale stále pevné.
Podle chuti osolíme a opepříme.
Polévku nalijeme do předehřátých misek, posypeme petrželkou a podáváme.


Fotky receptu Čerstvá rajčatová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čerstvá rajčatová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !