Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čerstvé jahody ve žloutkové pěně s vůní pomerančových květů

fotka Čerstvé jahody ve žloutkové pěně s vůní pomerančových květů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Čerstvé jahody ve žloutkové pěně s vůní pomerančových květů:

50 g cukru krupice  | 600 g jahod  | 1 pomeranč  | 2 lusky vanilky  | 10 žloutků  | 1 lžíce vody z pomerančových květů  |  jahody a máta na ozdobu

Postup přípravy receptu Čerstvé jahody ve žloutkové pěně s vůní pomerančových květů:

Do šlehače dáme žloutky, zrníčka vybraná z vanilkových lusků, šťávu z pomeranče, vodu z pomerančových květů, cukr a to celé necháme šlehat až se vyšlehá kompaktní pěna. Mezitím si očistíme jahody, které podle potřeby pokrájíme. Dáme doprostřed talíře hromádku jahod, tu přelijeme ušlehanou žloutkovou pěnou. Pěnu poté trochu opálíme karamelizační pistolí. Dezert zdobíme jahodou a mátou.


Fotky receptu Čerstvé jahody ve žloutkové pěně s vůní pomerančových květů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čerstvé jahody ve žloutkové pěně s vůní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !