Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čerstvé ryby marinované v bylinkovém oleji

fotka Čerstvé ryby marinované v bylinkovém oleji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Čerstvé ryby marinované v bylinkovém oleji:

200 g čerstvých ryb (např. směs losos, kambala atd.)  | 200 g cukety  | 200 g mrkve  | 200 g olivového oleje  | svazek čerstvých bylinek (bazalka, oregano, pažitka aj.)  |  bílý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Čerstvé ryby marinované v bylinkovém oleji:

Opláchnuté a osušené ryby nakrájíme na kostičky velké přibližně 3 x 3 cm. Osolíme je a opepříme. Zeleninu nakrájíme na tenké nudličky a zprudka opečeme na teflonové pánvi – nejdříve mrkev a poté cuketu. Ryby vložíme na 2 minuty do páry. Do úzkého hlubšího hrnce pak dáme zeleninu, hrubě sekané bylinky a ryby. Vše zalijeme olejem ohřátým asi na 50°C a odstavíme. Necháme vychladit a odležet do druhého dne a podáváme s bílými toasty nebo s rýží.




Fotky receptu Čerstvé ryby marinované v bylinkovém oleji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čerstvé ryby marinované v bylinkovém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !