Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Čertova kapsa

fotka Čertova kapsa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Čertova kapsa:

500 g vepřové kýty  | 200 g jater  | 1 velká cibule  |  malá sklenice leča  | 4 lžičky plnotučné hořčice  |  trochu másla  |  sůl  |  pepř  |  tuk

Postup přípravy receptu Čertova kapsa:

Játra nakrájíme na nudličky, osmahneme an zpěněné cibuli, opepříme a smícháme s lečem a nakonec dosolíme. Nakrájíme plátky masa, naklepeme, okořeníme solí a pepřem. Lehce potřeme máslem a hořčicí, naplníme náplní z jater a leča. Plátky masa zatočíme, spojíme párátkem nebo jehlou, okraje trochu zploštíme a pečeme do měkka po obou stránách. Vypečený tuk podlijeme trochou vody, povaříme a maso jím na talíři polijeme. Podáváme s vařenými nebo opečenými brambory či s bramborovým salátem.


Fotky receptu Čertova kapsa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čertova kapsa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !