Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Čertovské špízy

fotka Čertovské špízy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Čertovské špízy:

500 ml zeleninového vývaru  | 400 g krůtích prsou  | 200 g malých rajčátek  | 200 g vařené červené řepy  | 2 ks lahůdkové cibulky  | 50 g másla  | hrst čerstvých bylinek  |  sůl

Postup přípravy receptu Čertovské špízy:

Do zeleninového vývaru vložíme bylinky a zelené konce cibulek, lehce převaříme, do vroucího vývaru vložíme maso pokrájené na vtší kostky, přivedeme k varu a 10 minut vaříme. Maso z vývaru vyjmeme a střídavě napichujeme na špejli střídavě s rajčátkem, cibulí a sterilovanou červenou řepou. Špízy naskládáme na plech, poklademe plátky másla a zapečeme v troubě asi 15 minut při 120 stupních.


Fotky receptu Čertovské špízy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čertovské špízy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !