Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Čertovský guláš

fotka Čertovský guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Čertovský guláš:

200 g předního hovězího masa  | 200 g vepřového plecka bez kosti  | 20 g sádla  | 120 g cibule  | 20 g hladké mouky  | 200 g leča  | lžička pálivé papriky  | 2 lžíce červeného vína  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Čertovský guláš:

Cibuli pokrájíme na kolečka, osmahneme na poloviční dávce sádla a zaprášíme mletou paprikou. Přídáme na kousky nakrájené hovězí maso, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě. Když je maso částečně měkké, přídáme kousky vepřového masa. Podlijeme horkou vodou a dusíme, až je obojí maso měkké. Ze zbývajícího sádla a mouky připravíme jíšku, kterou guláš zahustíme. Ještě znovu povaříme a přidáme lečo. Doplníme červeným vínem, podle chuti dosolíme a dopepříme.


Fotky receptu Čertovský guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čertovský guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !