Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Červená řepa smažená po kyjevsku

fotka Červená řepa smažená po kyjevsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Červená řepa smažená po kyjevsku:

4 červené řepy  | 2 lžíce octa  | 90 g hladké mouky  | 2 vejce  | špetka soli a pepře  |  tuk na smažení  | trochu strouhanky

Postup přípravy receptu Červená řepa smažená po kyjevsku:

Řepu upečeme na plechu a teprve pak ji oloupeme. Krájíme na silnější kolečka, která osolíme, opepříme, naskládáme do misky a necháme odležet. Asi po půl hodině kolečka řepy osušíme v papírovém ubrousku a znovu lehce posolíme. Máčíme v těstíčku z mouky a vejce, pak obalujeme ve strouhance a smažíme z obou stran v rozpáleném oleji.


Fotky receptu Červená řepa smažená po kyjevsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Červená řepa smažená po kyjevsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj