5 vajec
| 200 g hladké mouky
| 1/2 lžičky prášku do pečiva
| 1 lžíce másla
| 250 G měkkého másla
| 200 g moučkového cukru
| 1 vanilkový cukr
| 125 g oloupaných mandlí
| 4 balení kupovaného červeného želé
| šťáva z jahodového kompotu
Postup přípravy receptu Červená srdíčka:
Žloutky s medem našleháme do pěny, z bílků ušleháme tuhý sníh a vše smícháme. Přidáme mouku, prášek do pečiva a nakonec rozpuštěné máslo. Těstem naplníme vyšší plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě asi 25 minut. Upečený korpus necháme vychladnout a poté potřeme krémem. Máslo utřeme dohladka a postupně přimícháme cukr a mandle. Dle návodu připravíme želé, které smícháme se šťávou z jahodového kompotu. Na korpus potřený krémem nalijeme želé, necháme ho ztuhnout a formičkou vykrajujeme srdíčka, která zdobíme rozkrojenou jahodou.
Fotky receptu Červená srdíčka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!