Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Červené karbanátky

fotka Červené karbanátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Červené karbanátky:

600 g vepřového nebo hovězího masa  | 2 cibule  | 3 vejce  | 80 - 100 g vařené červené řepy  | 3 špetky soli  | 2 špetky pepře  | 1 špetka pálivé papriky  | 1 lžíce petrželové nebo celerové natě  | 80 - 100 g strouhanky  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Červené karbanátky:

Vepřové nebo hovězí (případně obojí) maso umeleme, jednu cibuli pokrájíme nadrobno, osmažíme a přidáme k masu. Dále přidáme jednu nastrouhanou syrovou cibuli, nastrouhanou vařenou červenou řepu, vejce, sůl, koření, vše dobře promícháme a podle potřeby přidáme strouhanku. Tvoříme malé karbanátky, které obalíme v rozšlehaných bílcích a smažíme na oleji do světlehněda.


Fotky receptu Červené karbanátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Červené karbanátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !