Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.10. 2018
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Červené řízky

fotka Červené řízky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Červené řízky:

5 ks vepřové plátky  | marináda:  | 2 lžičky hořčice  | 3 lžíce olej  | 3 lžíce olej  | 2 lžičky mletá sladká paprika  | 3 ks vejce  | 1 lžička mletá pálivá paprika  | 2 lžíce kečup  | 1 lžička sůl  | 3 lžíce solamyl  | podle chuti: cibule

Postup přípravy receptu Červené řízky:

Smícháme kečup, solamyl, olej, vejce, hořčici a koření.

Vepřové plátky naklepeme a naložíme do připravené směsi. Cibuli nakrájíme na kolečka a přimícháme k masu. Vše necháme přes noc v lednici.

Druhý den vyjmeme maso a smažíme na pánvi, na druhou pánev nalijeme směs i s cibulí a za stálého míchání osmažíme.

Nejlepší přílohou k červeným řízkům je bramborová kaše, která se polije pořádnou porcí osmažené šťávičky s cibulí.



Fotky receptu Červené řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Červené řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !