Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.10. 2018
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Česká klasika snadno a rychle

fotka Česká klasika snadno a rychle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Česká klasika snadno a rychle:

500 g uzeného masa  | 1 sáček bramborového těsta  | 500 g kysaného zelí  | 2 ks cibule  | 3 lříce sádla  | 2 lžíce másla  | 1 lžička cukru

Postup přípravy receptu Česká klasika snadno a rychle:

Českou klasikou se tu myslí uzené, bramborový knedlík a zelí. Je to kupodivu jedno z rychlých jídel za předpokladu, že vaříme bramborové knedlíky z prášku. Uzené maso koupíme prakticky hotové, je třeba ho jen trochu opéct. Většinou stačí vložit ho do pekáčku, přidat trochu másla a dát na chvíli do trouby. Kysané zelí zalijeme vodou a dáme vařit. Nevaříme dlouho - stačí asi 15 minut. Poté přebytečnou vodu ze zelí slijeme a dále už zelí upravujeme mimo sporák. Do horkého zelí přidáme lžíci sádla a lžičku krupicového cukru. Zamícháme, přikryjeme pokličkou a necháme tuk i cukr rozpustit. Potom ještě jednou důkladně promícháme a ochutnáme. V případě potřeby přisolíme nebo přisladíme. Bramborové knedlíky připravíme dle návodu na sáčku. Můžeme dělat jak plátky, tak větší či menší spalíčky. Cibuli si oloupeme, překrojíme na polovinu a potom nakrájíme na půlkolečka. Osmažíme ji na sádle a posypeme jí hotové knedlíky až na talíři. sklenka piva k tomu samozřejmě bodne.


Fotky receptu Česká klasika snadno a rychle:

Česká klasika snadno a rychle
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Česká klasika snadno a rychle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky