Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Českolipské válečky

fotka Českolipské válečky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Českolipské válečky:

půl kg mletého masa  | 1 cibule  | 1 lžička sladké papriky  | 1 lžička chilli  | 4 stroužky česneku  | 2 vejce  | špetka soli  | špetka pepře  | špetka majoránky  | 1 olej na smažení  | 3 lžíce strouhanky  | 1 hořčice

Postup přípravy receptu Českolipské válečky:

Do mletého masa přidáme nadrobno nakrájenou cibuli,
prolisovaný česnek, papriku, chilli, vejce, opepříme,
osolíme a vše důkladně prohněteme. Pokud je směs
řidší, přisypeme trochu strouhanky. Ze vzniklé hmoty
uděláme malé válečky a zprudka je opékáme ve větším
množství rozpáleného oleje tak, aby střed zůstal
mírně načervenalý. Podáváme s hořčicí, najemno krájenou cibulkou, syrovou zeleninou a vařenými
brambory nebo s hranolky.


Fotky receptu Českolipské válečky:

Českolipské válečky
Českolipské válečky
Českolipské válečky
Fotky vložil: kacice 
Hodnocení receptu Českolipské válečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !