Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.12. 2018
Dnes má svátek Julie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Český žampiónový páj

fotka Český žampiónový páj
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Český žampiónový páj:

Těsto:  | 400 g hladké mouky  | 1 nastrouhaná hera  | 1 kypřící prášek do pečiva  |  špetka soli  | 10 lžic mléka  | Náplň:  | 250 g čerstvých žampiónů  | 50 g másla nebo oleje  | 3 vejce  | 100 g šunky nebo salámu  | 2 lžíce mléka,  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Český žampiónový páj:

Všechny suroviny na těsto rychle zpracujte. Toto těsto se nemusí odležet. Jestliže opravdu moc pospícháte, dá se na přípravu páje použít koupené listové těsto. Očištěné žampióny nakrájejte a poduste na másle nebo oleji, přidejte drobně nakrájenou šunku nebo salám a zalijte vejci, osolenými, opepřenými a rozmíchanými s mlékem. Nechte srazit a zchladnout.


Fotky receptu Český žampiónový páj:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Český žampiónový páj
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !