Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Česnekovo-medová uzená pečínka

fotka Česnekovo-medová uzená pečínka
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Česnekovo-medová uzená pečínka:

1,5 kg uzené krkovičky  | 3 lžíce medu  | 5 stroužků česneku  | 1 tmavá granulovaná jíška  |  sůl

Postup přípravy receptu Česnekovo-medová uzená pečínka:

Maso vcelku dáme do nízkého kastrolu nebo pekáčku, lehce podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou nebo alobalem a pečeme v troubě při cca 200 °C asi hodinu. Podléváme vodou.
Potom potřeme povrch masa medem, poklademe plátky česneku, polijeme výpekem (případně ještě podlijeme vodou) a odkryté krátce dopečeme, dokud česnek nezrůžoví. (Česnek se nesmí spálit, aby nezhořkl).
Upečené maso vyjmeme, šťávu případně povolíme vodou, ochutnáme a dosolíme, přivedeme k varu, zahustíme granulovanou jíškou a povaříme.
Maso nakrájíme na plátky a podáváme teplé s bramborovým knedlíkem a špenátem, nebo studené s chlebem a křenem.


Fotky receptu Česnekovo-medová uzená pečínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Česnekovo-medová uzená pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !