Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Čevabčiči ze tří druhů masa

fotka Čevabčiči ze tří druhů masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Čevabčiči ze tří druhů masa:

20 dkg hovězího masa  |  20 dkg libového vepřového masa  |  30 dkg skopového masa  |  10 dkg cibule  |  stroužek česneku  |  sůl  |  pepř  |  sladká paprika  |  10 dkg sádla nebo oleje

Postup přípravy receptu Čevabčiči ze tří druhů masa:

Maso omyjeme a umeleme na strojku. Dáme jej do mísy, přidáme sůl a koření, jemně usekanou cibuli a česnek a směs dobře promícháme. Ze směsi vyválíme váleček, ze kterého nakrájíme kousky a z nich na prkénku poprášeném moukou vytvoříme šišky asi na prst silné. Šišky pečeme na pánvi na rozpáleném oleji do zlatohněda.


Fotky receptu Čevabčiči ze tří druhů masa:

Čevabčiči ze tří druhů masa
Čevabčiči ze tří druhů masa
Čevabčiči ze tří druhů masa
Čevabčiči ze tří druhů masa
Čevabčiči ze tří druhů masa
Čevabčiči ze tří druhů masa
Fotky vložil: Ježíšek,Bezinka,Marci7 
Hodnocení receptu Čevabčiči ze tří druhů masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !