Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Čevabčiči ze tří druhů masa

fotka Čevabčiči ze tří druhů masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Čevabčiči ze tří druhů masa:

20 dkg hovězího masa  |  20 dkg libového vepřového masa  |  30 dkg skopového masa  |  10 dkg cibule  |  stroužek česneku  |  sůl  |  pepř  |  sladká paprika  |  10 dkg sádla nebo oleje

Postup přípravy receptu Čevabčiči ze tří druhů masa:

Maso omyjeme a umeleme na strojku. Dáme jej do mísy, přidáme sůl a koření, jemně usekanou cibuli a česnek a směs dobře promícháme. Ze směsi vyválíme váleček, ze kterého nakrájíme kousky a z nich na prkénku poprášeném moukou vytvoříme šišky asi na prst silné. Šišky pečeme na pánvi na rozpáleném oleji do zlatohněda.


Fotky receptu Čevabčiči ze tří druhů masa:

Čevabčiči ze tří druhů masa
Čevabčiči ze tří druhů masa
Čevabčiči ze tří druhů masa
Čevabčiči ze tří druhů masa
Čevabčiči ze tří druhů masa
Čevabčiči ze tří druhů masa
Fotky vložil: Ježíšek,Bezinka,Marci7 
Hodnocení receptu Čevabčiči ze tří druhů masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !