Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Čevapčiptáčci

fotka Čevapčiptáčci
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Čevapčiptáčci :

5 plátků vepřové kotlety  |  hořčice  |  mletý pepř  |  sádlo  | 1 malá nadrobno nakrájená cibule  | 1 plátek šunky nebo malý kousek špeku nakrájené na kostičky  |  nasekaná nať petržele  | 2 vejce  |  sůl do vaječné směsi  | 1 balení čevapčiči (chlazený syrový polotovar)  | 1/2-1 litr vývaru  |  hladká mouka na zaprášení

Postup přípravy receptu Čevapčiptáčci :

Použijete-li již hotové čevapčiči, nebudou mít čevapčiptáčci tak výrazné aroma.

1. Rozklepané plátky vepřové kotlety potřeme hořčicí a mletým pepřem. Protože polotovar, jímž vyplňujeme plátky je sám již dost osolen a okořeněn, plátky NESOLÍME!
2. V malém kastrolku na oleji nebo sádle lehce osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku a poté šunku nebo špek (lze i anglickou slaninu) nakrájené na drobné kostečky spolu s nasekanou natí petržele nebo pažitky a celeru. Přidáme 2 vejce a celou směs ještě zlehka osolíme, usmažíme a nakonec jí potřeme plátky masa.
3. Na takto připravené plátky položíme rozměrově upravené kousky pikantního čevapčiči (nejlépe chlazený syrový polotovar, který dobře drží tvar), plátky srolujeme a zajistíme párátky.
4. Závitky, nyní již čevapčiptáčky, pak ze všech stran zprudka osmahneme na troše rozpáleného oleje, zalejeme vývarem a vaříme. Jakmile je maso měkké, závitky vyděláme, šťávu zaprášíme hladkou moukou, dovaříme a nakonec dochutíme.
5. Podáváme s bramborovou kaší, rýží nebo houskovým knedlíkem.


Fotky receptu Čevapčiptáčci :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čevapčiptáčci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !