Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chalupářská roštěnka

fotka Chalupářská roštěnka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Chalupářská roštěnka:

4 plátky roštěnky  | 1 cibule  | 1 lžička sardelové pasty  | 1 lžička hladké mouky  | 20 g kapar  | 80 g másla  | 125 ml zakysané smetany  | 125 ml hovězího vývaru  | 1 lžíce hořčice  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Chalupářská roštěnka:

Plátky masa zlehka naklepejte, osolte a opepřete, okraje nařízněte a řízky zlehka posypejte moukou. V pánvi rozpusťte máslo a maso na něm rychle opékejte, z každé strany asi 3 minuty. Cibuli a kapary nasekejte nadrobno, přidejte sardelovou pastu a promíchejte. Na každý plátek masa dejte 1 lžíci této směsi, podlijte vývarem a přikryté duste doměkka, maso už neobracejte. Před podáváním přilijte smetanu smíchanou s hořčicí a nechte projít varem.
Příloha: knedlíky, brambory, dušená rýže


Fotky receptu Chalupářská roštěnka:

Chalupářská roštěnka
Chalupářská roštěnka
Chalupářská roštěnka
Chalupářská roštěnka
Fotky vložil: Natural,Torta 
Hodnocení receptu Chalupářská roštěnka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !