Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cherwelský krocan

fotka Cherwelský krocan
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Cherwelský krocan:

1 kg krocana  | 30 g soli  | 120 g slaniny  | 80 g cibule  | 80 g vařené mrkve  | 80 g žampionů  | 80 g moravského klobásu  | 50 g kečupu  | 0,1 litru červeného vína

Postup přípravy receptu Cherwelský krocan:

Prošpikovaný a osolený krocan se peče obvyklým způsobem. Do výpeku zamícháme kečup a červené víno. 2/3 slaniny nakrájíme na tenké plátky, na pánvi zlehka opečeme s kolečky klobásy, na hrubé kostky nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené žampiony. Nakonec vmícháme kolečka mrkve, kterou jsme nakrájlei vroubkovým nožem. Touto směsí obložíme upečeného krocana


Fotky receptu Cherwelský krocan:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cherwelský krocan
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !