Holky, tak běžte na nějaký orientální kurz vaření. Uvidíte, že neuděláte chybu když se naučíte vařit i jídla, která si běžně dáváme spíše jenom někde na dovolené u moře. Navíc na to podle mě ze začátku ani nepotřebujete mít nějakou kvalitní pánev. Stačí vám obyčejný wok a hodně kvalitní potraviny.
Hele nebudu vám lhát. Také bych se chtěla naučit vařit i něco jiného než ty české nezdravé pokrmy. Manžel třeba začal hubnout a já mu z toho domácího výběru nedokázala vybrat nic, co by bylo alespoň trochu zdravé. Vše obsahuje šílené množství sacharidů..
Něco neobyčejného se ale také nedá vařit věčně. Ony ty nápady brzo dojdou. A právě proto jsem se rozhodla, že už nebudu vařit jenom evropskou kuchyni. Tím, že bydlíme ve větším městě, tak máme přístup k prémiovějším potravinám. A tedy i výběr z celého světa.
Hele, kup si určitě kvalitní potraviny, to je základ. Je dobré mít třeba kontakty i na domácí farmu, která chová prasata. Protože pak máte defacto i BIo maso, a to je potřeba. A nebo mít také kvalitní titanové nádobí. Jestli nevíš kde něco takového sehnat, tak se koukni na zgastro .cz.