Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.06. 2019
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chléb s olivami, červenou cibulí a bylinkovou pomazánkou

fotka Chléb s olivami, červenou cibulí a bylinkovou pomazánkou
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Chléb s olivami, červenou cibulí a bylinkovou pomazánkou:

Na dva chleby (po 650 g) si připravíme:  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 červené cibule  | 250 g vypeckovaných černých oliv  | 740 g hladké mouky  | 1 lžička soli  | 1 kostka droždí  | 3 lžíce nasekaných bylinek (koriandr, petrželka, máta)  |  hladká mouka na podsypání  | 200 g Ramy Creme Bonjour

Postup přípravy receptu Chléb s olivami, červenou cibulí a bylinkovou pomazánkou:

Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na půlkolečka. Olivy překrojíme na půlky. Na pánvi rozehřejeme olej a cibuli i olivy při mírné teplotě velmi krátce orestujeme. Do hluboké mísy prosijeme mouku se solí, přidáme osmahnuté olivy a cibuli, bylinky a rozdrobíme droždí. Přidáme 450 ml vlažné vody a důkladně propracujeme v kompaktní hladké těsto. Nespěcháme, těsto zpracováváme minimálně 10 minut. Pak přikryjeme utěrkou a dáme na teplé místo vykynout. Troubu předehřejeme na vyšší teplotu. Vykynuté těsto rozdělíme na dva díly, na válu posypaném moukou vyválíme dva bochníky. Přeložíme je na plech, potřeme olivovým olejem a necháme opět kynout. Těsně před pečením bochníky na horní části nařízneme ostrým nožem do kříže. Pečeme přibližně 40 minut. Dobře upečený chleba poznáme tak, že zaťukáme-li na jeho spodní část, měl by znít dutě. Creme Bonjour smícháme s čerstvými nasekanými bylinkami a dáme chvíli vychladit. Vychladlý chléb nakrájíme na krajíce a potřeme bylinkovou pomazánkou.


Fotky receptu Chléb s olivami, červenou cibulí a bylinkovou pomazánkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chléb s olivami, červenou cibulí a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !