Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.12. 2018
Dnes má svátek Dana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chléb s olivami, červenou cibulí a bylinkovou pomazánkou

fotka Chléb s olivami, červenou cibulí a bylinkovou pomazánkou
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Chléb s olivami, červenou cibulí a bylinkovou pomazánkou:

Na dva chleby (po 650 g) si připravíme:  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 červené cibule  | 250 g vypeckovaných černých oliv  | 740 g hladké mouky  | 1 lžička soli  | 1 kostka droždí  | 3 lžíce nasekaných bylinek (koriandr, petrželka, máta)  |  hladká mouka na podsypání  | 200 g Ramy Creme Bonjour

Postup přípravy receptu Chléb s olivami, červenou cibulí a bylinkovou pomazánkou:

Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na půlkolečka. Olivy překrojíme na půlky. Na pánvi rozehřejeme olej a cibuli i olivy při mírné teplotě velmi krátce orestujeme. Do hluboké mísy prosijeme mouku se solí, přidáme osmahnuté olivy a cibuli, bylinky a rozdrobíme droždí. Přidáme 450 ml vlažné vody a důkladně propracujeme v kompaktní hladké těsto. Nespěcháme, těsto zpracováváme minimálně 10 minut. Pak přikryjeme utěrkou a dáme na teplé místo vykynout. Troubu předehřejeme na vyšší teplotu. Vykynuté těsto rozdělíme na dva díly, na válu posypaném moukou vyválíme dva bochníky. Přeložíme je na plech, potřeme olivovým olejem a necháme opět kynout. Těsně před pečením bochníky na horní části nařízneme ostrým nožem do kříže. Pečeme přibližně 40 minut. Dobře upečený chleba poznáme tak, že zaťukáme-li na jeho spodní část, měl by znít dutě. Creme Bonjour smícháme s čerstvými nasekanými bylinkami a dáme chvíli vychladit. Vychladlý chléb nakrájíme na krajíce a potřeme bylinkovou pomazánkou.


Fotky receptu Chléb s olivami, červenou cibulí a bylinkovou pomazánkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chléb s olivami, červenou cibulí a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !