Použité suroviny receptu Chléb s rajčaty a parmezánem:
280 ml vody
| ½ lžičky soli
| 400 g hladké mouky
| ¾ lžičky sušeného nebo necelá ¼ čerstvého droždí
| 1 lžička cukru
| 50g strouhaného parmezánu
| 50g sušených rajčat sušených na slunci
Postup přípravy receptu Chléb s rajčaty a parmezánem:
Použijte rajčata sušená na slunci v oleji. V případě, že nemáte rajčata v oleji, namočte je na 10 až 15 minut do vody a potom osušte. U těchto receptů byste měli používat hladkou světlou mouku pro výrobu chleba. Vyberte program Italian (Italský) BAKE (pečení), který trvá 4 hodiny 30 minut. Pouze jedno množství.
Fotky receptu Chléb s rajčaty a parmezánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!