Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.12. 2017
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chlebová levná štola

fotka Chlebová levná štola
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Chlebová levná štola:

500 g hladké mouky  | 30 g droždí  | 300 ml vody  | 1/2 lž anýzu  | 250 g anglické slaniny  | 3 ks vařené vejce  | 200 g strouhaného sýra  | 3 ks kapie  |  sůl  |  kmín

Postup přípravy receptu Chlebová levná štola:

Z mouky, anýzu a kmínu si vytvoříme těsto, do kterého vmícháme kvásek. Vypracujeme těsto a dle potřeby do něj přidáváme vodu. Na teplém místě jej necháme vykynout a pak z něj vyválíme placku, na kterou poklademe slaninu, kapii, vajíčka a nastrouhaný sýr. Zabalíme, vložíme do vymaštěné misky a pečeme na 140 stupňů.


Fotky receptu Chlebová levná štola:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chlebová levná štola
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !