Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chop - suey s jídášovým uchem

fotka Chop - suey s jídášovým uchem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Chop - suey s jídášovým uchem :

20 g sušeného Jidášova ucha  | 500 g kuřecího masa  | 3 lžíce sojové omáčky  | 50 g bambusových výhonků  | 1-2 cibule  | šálek bujonu  | 1 lžička škrobové omáčky  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  | dle chuti chilli  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Chop - suey s jídášovým uchem :

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, opečeme na oleji, okořeníme sojovou omáčkou, přidáme špetku chilli, opepříme a osolíme. Sušené Jidášovo ucho necháme v malém množství vody nabobtnat, rozkrájíme na nudličky, smícháme s posekanou cibulkou a bambusovými výhonky. Vše přidáme k masu. Zalijeme bujonem, zahustíme škrobovou moučkou a ještě asi 10 minut vaříme. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Chop - suey s jídášovým uchem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chop - suey s jídášovým uchem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !