Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chop - suey s jídášovým uchem

fotka Chop - suey s jídášovým uchem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Chop - suey s jídášovým uchem :

20 g sušeného Jidášova ucha  | 500 g kuřecího masa  | 3 lžíce sojové omáčky  | 50 g bambusových výhonků  | 1-2 cibule  | šálek bujonu  | 1 lžička škrobové omáčky  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  | dle chuti chilli  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Chop - suey s jídášovým uchem :

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, opečeme na oleji, okořeníme sojovou omáčkou, přidáme špetku chilli, opepříme a osolíme. Sušené Jidášovo ucho necháme v malém množství vody nabobtnat, rozkrájíme na nudličky, smícháme s posekanou cibulkou a bambusovými výhonky. Vše přidáme k masu. Zalijeme bujonem, zahustíme škrobovou moučkou a ještě asi 10 minut vaříme. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Chop - suey s jídášovým uchem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chop - suey s jídášovým uchem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !