Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.08. 2017
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chřest s jarní omáčkou

fotka Chřest s jarní omáčkou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Chřest s jarní omáčkou:

1 svazek bílého nebo zeleného chřestu  | 30 g másla  | 3 dl smetany  |  sůl  | 3 vejce natvrdo  | 30 g hladké mouky  | špetka cukru  |  citronová šťáva

Postup přípravy receptu Chřest s jarní omáčkou:

Chřest (bílý oloupáme škrabkou na brambory po celé délce mimo hlavičky), uvaříme ve velkém kastrolu naležato ve vodě s trochou cukru 7-10 minut podle tloušťky. Necháme okapat. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, rozředíme smetanou a povaříme 10 minut za stálého šlehání. Tím mouka ztratí svou chuť. Podle potřeby zředíme trochou vývaru z chřestu a po osolení zamícháme do omáčky citronovou šťávu.
Podáváme se čtvrtkami vajec a opečenými brambory nebo bílým pečivem. Kousek opečené šunky také neškodí.


Fotky receptu Chřest s jarní omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřest s jarní omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !