Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.07. 2019
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chřest s koprovou šlehačkou

fotka Chřest s koprovou šlehačkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Chřest s koprovou šlehačkou:

600 g drobných brambor  | 1 kg bílého chřestu  | 2 1 lžíce citrónové šťávy  | špetka cukru  | 1 lžíce másla  | 1 svazek kopru  | 200 ml smetany  | 1 lžička hořčice  |  sůl  |  zelený pepř  | 8 plátků lososa

Postup přípravy receptu Chřest s koprovou šlehačkou:

Brambory i se slupkou vaříme asi 25 minut doměkka. Slijeme vodu a oloupeme je. Oloupeme chřest a odkrojíme konce a stonky svážeme. Do 2 l vody přidáme 2 lžíce citrónové šťávy, cukr a máslo. Vložíme chřest a vaříme 20 minut. Kopr nasekáme najemno. Našleháme smetanu a vmícháme do ní hořčici, 1 lžíce citrónové šťávy, sůl a natlučený zelený pepř. Nakonec lehce vmícháme kopr. Na talíře rozdělíme chřest s lososem a ozdobíme je šlehačkou a nakrájenými brambory.


Fotky receptu Chřest s koprovou šlehačkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřest s koprovou šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !