250 g pečeného telecího masa z kýty
| 1 lžíce kečupu
| 50 g šunky
| 50g uvařeného nebo konzervovaného chřestu
| 1 lžíce majonézy
| dle chuti: zelená petrželová nať
Postup přípravy receptu Chřest v telecím plátku:
Upečenou a vychladlou telecí kýtu nakrájíme na rovnoměrně tenké plátky, každý plátek potřeme kečupem, obložíme tenkým plátkem šunky, vložíme jeden kousek konzervovaného nebo uvařeného chřestu a svineme. Nakonec závitky pokapeme majonézou a ozdobíme drobně nakrájenou zelenou petrželovou natí. Podáváme ozdobené plátky rajčat, salátových okurek a kolečky paprik bez jadérek. Vhodnou oblohou je také sterilovaný hrášek se sterilovanou mrkví nakrájenou na kostičky.
Fotky receptu Chřest v telecím plátku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!