Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chřest zapékaný s krůtími prsy

fotka Chřest zapékaný s krůtími prsy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Chřest zapékaný s krůtími prsy:

1 svazek bílého chřestu  | 1 svazek zeleného chřestu  |  sůl a pepř  | 2 balení sýrové niva omáčky amore mio  | 2 lžíce másla  | 500 ml mléka  |  muškát  | 1 svazek pažitky  | 250 g uzených krůtích prsou

Postup přípravy receptu Chřest zapékaný s krůtími prsy:

Bílý chřest oloupeme celý, u zeleného pouze dolní třetinu. Vaříme je odděleně v osolené vodě s trochou cukru: bílý 15 a zelený 10 minut. Vyjmeme je, dáme okapat a nakrájíme na kousky.
Obsah Sýrové - Niva omáčky Amore Mio MAGGI vmícháme do vody a vaříme 5 minut. Pažitku omyjeme, osušíme a nahrubo nasekáme. Trochu odložíme, zbytek vmícháme do uvařené omáčky.

Krůtí prsa nakrájíme na tenké plátky, zavineme do nich chřest a společně vložíme do máslem vymaštěné zapékací formy. Zapékáme 15 minut v troubě předehřáté na 200°C. Podáváme posypané pažitkou.


Fotky receptu Chřest zapékaný s krůtími prsy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřest zapékaný s krůtími prsy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !