Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.06. 2018
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chřestová pizza

fotka Chřestová pizza
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Chřestová pizza:

kynuté těsto  |  chřest  |  anglická slanina  | 2 cibule  | 1 česnek  |  olivy  |  kečup  |  mozzarella  |  olej  |  oregano  |  sůl  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Chřestová pizza:

Těsto rozválíme nebo vytáhneme do požadovaného tvaru a položíme na vymaštěný plech. Potřeme kečupem, rovnoměrně poklademe okapaným sterilovaným chřestem, případně čerstvým, pokud máme k dispozici, kolečky cibule, plátky anglické slaniny, nadrobno nasekaným česnekem, vypeckovanými olivami a plátky mozzarelly. Osolíme, opepříme, posypeme oreganem a pokapeme olejem. Pečeme dozlatova v předehřáté troubě 25 minut při 180 - 200 °C.


Fotky receptu Chřestová pizza:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřestová pizza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !