Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chřestýš po chalupářsku

fotka Chřestýš po chalupářsku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Chřestýš po chalupářsku:

1 m točeného salámu  | 4 mrkve  | 4 petržele  | 500 g cibule  | 1 žlutá kapie  | 1 chilli paprička  | 1 kukuřičný klas  |  celerová nať  | pár snítek libečku  |  hořčice  |  chleba  |  pivo

Postup přípravy receptu Chřestýš po chalupářsku:

1. Seženeme 1 m kvalitního točeného salámu (což bývá poslední dobou poměrně problém – myslím tu kvalitu, ne ten točeňák). Já používám koňský od soukromníka.

2. Točeňáku vyřízneme na záda klikatou čáru ala zmije, potřeme ho pivem a necháme chvilku odležet.

3. Mrkev a petržel nakrájíme na špalíky, cibulky oloupeme, papriku zbavíme šťopky i s jadřincem a vše položíme spolu s kukuřičným klasem na gril (do pekáče).

4. Naříznutý točeňák přidáme po chvíli k zelenině a z obou stran opečeme. Během pečení poléváme salám i sebe pivem.

5. Těsně před dopečením přikryjeme vše celerovou natí a několika snítkami libečku. Do špičky kapie uděláme malou dírku, vetkneme tam chilli papričku, kterou jsme do poloviny rozříznuli a rozeklali. Přidáme k salámu a opět zastříkneme pivem – a necháme natáhnout aroma.

6. Po křupavém opečení točeňáku veškerou nať odstraníme, jeden konec nacpeme do hlavičky z kapie (upravíme jazýček), do druhého opatrně zavrtáme kukuřičný klas (chřestítko). Budeme-li konzumovat i chřestítko, doporučuji kukuřici mírně předvařit.

7. Rozevřenou klikatou čáru na zádech hada vyplníme hořčicí. Pecen chleba nakrájíme na čtvrtiny.




Fotky receptu Chřestýš po chalupářsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřestýš po chalupářsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !