Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Chřestýš po chalupářsku

fotka Chřestýš po chalupářsku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Chřestýš po chalupářsku:

1 m točeného salámu  | 4 mrkve  | 4 petržele  | 500 g cibule  | 1 žlutá kapie  | 1 chilli paprička  | 1 kukuřičný klas  |  celerová nať  | pár snítek libečku  |  hořčice  |  chleba  |  pivo

Postup přípravy receptu Chřestýš po chalupářsku:

1. Seženeme 1 m kvalitního točeného salámu (což bývá poslední dobou poměrně problém – myslím tu kvalitu, ne ten točeňák). Já používám koňský od soukromníka.

2. Točeňáku vyřízneme na záda klikatou čáru ala zmije, potřeme ho pivem a necháme chvilku odležet.

3. Mrkev a petržel nakrájíme na špalíky, cibulky oloupeme, papriku zbavíme šťopky i s jadřincem a vše položíme spolu s kukuřičným klasem na gril (do pekáče).

4. Naříznutý točeňák přidáme po chvíli k zelenině a z obou stran opečeme. Během pečení poléváme salám i sebe pivem.

5. Těsně před dopečením přikryjeme vše celerovou natí a několika snítkami libečku. Do špičky kapie uděláme malou dírku, vetkneme tam chilli papričku, kterou jsme do poloviny rozříznuli a rozeklali. Přidáme k salámu a opět zastříkneme pivem – a necháme natáhnout aroma.

6. Po křupavém opečení točeňáku veškerou nať odstraníme, jeden konec nacpeme do hlavičky z kapie (upravíme jazýček), do druhého opatrně zavrtáme kukuřičný klas (chřestítko). Budeme-li konzumovat i chřestítko, doporučuji kukuřici mírně předvařit.

7. Rozevřenou klikatou čáru na zádech hada vyplníme hořčicí. Pecen chleba nakrájíme na čtvrtiny.




Fotky receptu Chřestýš po chalupářsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřestýš po chalupářsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !