Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chutné bramborové řezy

fotka Chutné bramborové řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Chutné bramborové řezy:

8 vajec  | 300 g práškového cukru  | 200 g vařených brambor  | 300 g jader z vlašských ořechů  | 1/2 lžičky prášku do pečiva  | 1 lžíce hrubé mouky  |  Krém:  | 3 vejce  | 150g krystalového cukru  | 250 g másla  | 0,5 dl rumu

Postup přípravy receptu Chutné bramborové řezy:

Žloutky utřeme s cukrem do pěny. Potom přidáme jemně nastrouhané vařené brambory. Z bílků ušlehaný tuhý sníh. Umleté ořechy smícháme s moukou a práškem do pečiva a střídavě se sněhem vmícháme do žloutků. Těsto rozetřeme na vymaštěný, moukou vysypaný plech a upečeme ve vyhřáté troubě. Vychladlé těsto rozkrojíme po šířce na 4 části. Jednu část potřeme krémem a přikryjeme druhou. Povrch a boky potřeme zbylým krémem a posypeme mletými ořechy. Krém: vejce s cukrem šleháme v páře, dokud nezhoustnou. Máslo utřeme do pěny a postupně vmícháme vychladlou vaječnou pěnu. Nakonec vmícháme rum.


Fotky receptu Chutné bramborové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chutné bramborové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !