Použité suroviny receptu Cibulky v karamelu se skořicí:
500 g malých cibulek
| 60 g třtinového cukru
| 250 ml červeného vína
| 50 ml červeného vinného octa
| 2 lžičky protlaku
| skořice
| cayenský pepř
| olivový olej
| sůl
Postup přípravy receptu Cibulky v karamelu se skořicí:
Oloupanou cibulku orestujeme na oleji, osolíme, přidáme hnědý cukr a necháme zkaramelizovat.
Poté nalijeme do pánve směs vína, octa a protlaku.
Okořeníme skořicí a cayenským pepřem a dusíme 10 minut.
Cibulky vyjmeme a šťávu necháme svařit do zhoustnutí. Cibulky opět vložíme do pánve, prohřejeme, dochutíme a cibulky v karamelu můžeme podávat.
Fotky receptu Cibulky v karamelu se skořicí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!