Použité suroviny receptu Cibulová omáčka s jablkem:
asi 100 g jarních cibulek
| 2 lžíce másla
| 2 lžíce hladké mouky
| asi 500 ml vývaru
| 1 jablko
| špetka soli
| 1 žloutek
| trochu petrželky
Postup přípravy receptu Cibulová omáčka s jablkem:
Nakrájenou cibuli osmahneme na másle, zaprášíme moukou a připravíme světlou cibulovou jíšku. Rozředíme ji studeným vývarem, přidáme nakrájené oloupané jablko a zvolna vaříme asi 20 minut. Omáčku propasírujeme, osolíme a nakonec ji zjemníme žloutkem rozmíchaným v troše studeného vývaru a ochutíme nakrájenou petrželkou.
Fotky receptu Cibulová omáčka s jablkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!