Postup přípravy receptu Čínská kuřecí prsíčka:
Do rozpáleného oleje ve woku vložíme na kostičky pokrájená kuřecí prsíčka a ze všech stran osmahneme. Maso vyjmeme a vložíme na papírový ubrousek, aby se zbavilo přebytečného tuku. Do woku dáme pokrájené houby, které jsme předem nechali asi 20 minut máčet ve vlažné vodě a poté scedili, a opražíme je. Pak přidáme na proužky pokrájené papriky, na kolečka nakrájené mrkve a cibulky a vše společně osmahneme. V misce smícháme zázvor, prolisovaný česnek, víno, sójovou omáčku a vývar, zeleninu podlijeme a podusíme pod pokličkou doměkka. Pak přidáme maso a vše společně prohřejeme. Maizenu předem rozmíchanou v trošce vývaru vmícháme k pokrmu, osolíme, uvedeme do varu, a jakmile omáčka zhoustne, odstavíme z ohně. Podáváme s rýží.