Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Čínské drůbeží noky

fotka Čínské drůbeží noky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Čínské drůbeží noky:

1 uvařené kuře  | 1 lžíce solamylu  | 1 lžíce bílého vína  | 1-2 cibule  | 3 bílky  | dle chuti sůl  | dle potřeby olej  | 1 lžíce vody

Postup přípravy receptu Čínské drůbeží noky:

Maso z vařeného kuřete obereme a rozemeleme. Rozšleháme bílky, přidáme do nich solamyl, víno, sůl a vodu. Do vzniklého těstíčka vmícháme rozemleté drůbeží maso a nastrouhanou cibulku. Promícháme a lžičkou tvoříme noky, které smažíme na rozpáleném oleji do zlatova. Příloha-rýže.


Fotky receptu Čínské drůbeží noky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čínské drůbeží noky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !