Postup přípravy receptu Čínské hovězí maso s fazolkami:
Maso nakrájíme na nudličky. Nudličky promícháme ve směsi solamylu, kypřicího prášku a sezamového oleje. Necháme 60 min. odležet v chladu. Očištěné fazolky vložíme na 5 min. do vroucí vody. Vyjmeme, zchladíme pod studenou vodou a dáme okapat. Cibuli nakrájíme na kolečka. Očištěnou papriku nakrájíme na drobné kosodélníky. Česnek a zázvorový kořen jemně nasekáme. Očištěné žampiony nakrájíme nadrobno. Zbývající sójovou omáčku rozmícháme ve vývaru v sherry, kořenicí směsi a pepři. Ve woku rozehřejeme olej. Vložíme a rychle opečeme cibuli, česnek a zázvor. Přidáme a prudce opečeme maso. Přimícháme fazolky, papriku a žampiony. Podlijeme bujónem a necháme přejít varem.
Fotky receptu Čínské hovězí maso s fazolkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!