Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Čínské oko

fotka Čínské oko
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Čínské oko:

200 g vepřové kýty  | 6 vajec  | 1 pórek  | 1 žampion  | 1 stroužek česneku  | 4 listy pekingského zelí  | 1 červená paprika  | 1 žlutá apprika  | 100 g vařených špaget  | hrst kešu oříšků

Postup přípravy receptu Čínské oko:

Vepřové maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a rozkrájíme na tenčí, ale dlouhé nudle. Dáme do mísy, zasypeme kořením, mírně osolíme a zalijeme olejem. Dáme přes noc do lednice – a sníme něco jiného. Druhý den uvaříme špagety al dente, nakrájíme půlky obou kapií a 2 listy pekingského zelí na čtverečky o straně cca 1,5 cm. Žampion naplátkujeme, česnek nasekáme nahrubo a pórek nakolečkujeme (asi 5 cm od chlupaté prdélky odřízneme a odložíme bokem). Pánev rozpálíme doruda, vyklopíme do ní naložené maso, žampionové plátky a chvilku s pánví jen tak šmrdláme. Až se maso trochu zatáhne (2-3 min.), přidáme kešu oříšky a veškerou zeleninu kromě pórku – a zase nezávazně s pánví šmrdláme. Až usoudíme, že je maso akorát, uhasíme oheň, přidáme pórek, podle libosti zastříkneme sójovkou, něčím pánev přikryjeme a necháme chvilku odpočinout. Na druhé pánvi na trošce oleje osmažíme předem uvařené špagety. Ty pak rozprostřeme po okraji talíře do tvaru věnce – a dáme někam do tepla. Na trošce másla orestujeme najemno nakrájený pórek. Přidáme vejce (bez skořápek), osolíme, opepříme a vejce umícháme. Míchanými vejci uděláme na talíři další mezikruží. Dovnitř nakupíme masovou směs a dozdobíme druhými půlkami kapií a listy zelí nakrájených na proužky.


Fotky receptu Čínské oko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čínské oko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !