Postup přípravy receptu Citronové suflé pečené v citronu:
Troubu předehřejeme na 200°C. Citrony důkladně omyjeme horkou vodou a osušíme. Z každého citronu odkrojíme vršek a seřízneme spodek, aby dobře stály. Z citronů vyškrábeme dužinu, protřeme ji sítem a šťávu uchováme. Vejce oddělíme. Žloutky s polovinou cukru, pomerančovým likérem a citronovou šťávou ušleháme v horké vodní lázni do pěny. Z bílků a druhé poloviny cukru ušleháme pevný sníh a střídavě s moukou opatrně zapracujeme do vaječné pěny. Směsí naplníme vydlabané citrony. Pečeme asi 15 minut. Po upečení ihned podáváme.
Fotky receptu Citronové suflé pečené v citronu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!