Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Citronovo-malinové košíčky

fotka Citronovo-malinové košíčky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Citronovo-malinové košíčky:

50 g hořké čokolády  | 300 g tvarohu s citronovou příchutí  | 250 g zakysané smetany  | 150 g malin  | 6 oplatkových košíčků (k dostání v cukrárnách)

Postup přípravy receptu Citronovo-malinové košíčky:

1. V mikrovlnce nechte dvě minuty na vysoký výkon tát čokoládu (nebo ji rozpusťte ve vodní lázni). Mezitím smíchejte tvaroh a zakysanou smetanu.
2. Polovinu malin rozdělte do košíčků, přikryjte tvarohovou směsí a posypte zbylým ovocem. Ozdobte tekutou čokoládou a dejte na pět až deset minut do ledničky, aby čokoláda ztuhla.

Tip na obměnu
Když se vám nepodaří koupit košíčky, dezert jednoduše naaranžujte do skleniček a přidejte kousek oplatky.


Fotky receptu Citronovo-malinové košíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Citronovo-malinové košíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles