Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Citrusové oválky

fotka Citrusové oválky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Citrusové oválky:

250 g másla  | 150 g moučkového cukru  |  kůra z 1 citronu  | 6 lžic citronové šťávy  | 2 ks žloutků  | 375 g hladké mouky  |  čokoládová poleva na ozdobení  |  kandovaná pomerančová kůra  |  pomerančová marmeláda

Postup přípravy receptu Citrusové oválky:

Vyšlehejte změklé máslo s moučkovým cukrem do pěny, přisypte nastrouhanou citronovou kůru a postupně všlehejte citronovou šťávu. Do krémové hmoty zašlehejte žloutky a po částech vmíchejte prosátou hladkou mouku. Plech vyložte pečícím papírem a nastříkejte na něj malé kulaté bochánky, které nožem zploštěte. Pečte při 175ºC 12-15 minut. Oválky poté rozdělte na 2 části. Jednu polovinu nazdobte rozpuštěnou čokoládovou polevou a kandovanou pomerančovou kůrou. Druhou polovinu potřete trochou pomerančové marmelády a slepte s ozdobenými oválky. Citrusové oválky uložíme do chladna.


Fotky receptu Citrusové oválky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Citrusové oválky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !