Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Cizokrajné buřty

fotka Cizokrajné buřty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Cizokrajné buřty:

4 buřty  | 200 g anglické slaniny  | 300 g kysaného zelí  |  jablko  |  olivový olej  | 100 g tvrdého sýru

Postup přípravy receptu Cizokrajné buřty:

Pokrájíme kysané zelí a smícháme ho s nastrouhaným jablkem, na kostičky nakrájenou cibulí a trochou olivového oleje. Buřty podélně na jedné straně nařízneme, vložíme plátek anglické slaniny a naplníme směsí zelí. Vše vyrovnáme do připravené zapékací misky a pomalu pečeme ve středně vyhřáté troubě. Těsně před dokončením zasypeme strouhaným tvrdým sýrem a ještě krátce zapečeme.



Fotky receptu Cizokrajné buřty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cizokrajné buřty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !