Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cizrnové dortíky s pudinkem zdobené ovocem

fotka Cizrnové dortíky s pudinkem zdobené ovocem
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Cizrnové dortíky s pudinkem zdobené ovocem:

10 g želatiny  | 200 g sterilované cizrny  | 200 g uvařené rýže  | 100 g ovesných vloček  | 50 g kokosu  | 100 g vanilkového cukru  | 500 g vanilkového pudinku  | 100 g cukru  | 100 g čerstvého nebo zmrazeného ovce  |  lístky máty  |  čokoládový nebo karamelový toping.

Postup přípravy receptu Cizrnové dortíky s pudinkem zdobené ovocem:

Želatinu připravíme podle návodu na obalu. Cizrnu propláchneme, pomačkáme vidličkou a smícháme s uvařenou rýží, ovesnými vločkami, kokosem, vanilkovým cukrem a 1/3 želatiny. Formičky naplníme do 1/3. Na tuto směs nalijeme vytvořený pudink, do kterého jsme přidali zbylou želatinu. Po vychladnutí obsah z formiček vytlačíme a zdobíme čerstvým ovocem, lístky máty a karamelovým topingem.


Fotky receptu Cizrnové dortíky s pudinkem zdobené ovocem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cizrnové dortíky s pudinkem zdobené
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !