Použité suroviny receptu Cizrnové dortíky s pudinkem zdobené ovocem:
10 g želatiny
| 200 g sterilované cizrny
| 200 g uvařené rýže
| 100 g ovesných vloček
| 50 g kokosu
| 100 g vanilkového cukru
| 500 g vanilkového pudinku
| 100 g cukru
| 100 g čerstvého nebo zmrazeného ovce
| lístky máty
| čokoládový nebo karamelový toping.
Postup přípravy receptu Cizrnové dortíky s pudinkem zdobené ovocem:
Želatinu připravíme podle návodu na obalu. Cizrnu propláchneme, pomačkáme vidličkou a smícháme s uvařenou rýží, ovesnými vločkami, kokosem, vanilkovým cukrem a 1/3 želatiny. Formičky naplníme do 1/3. Na tuto směs nalijeme vytvořený pudink, do kterého jsme přidali zbylou želatinu. Po vychladnutí obsah z formiček vytlačíme a zdobíme čerstvým ovocem, lístky máty a karamelovým topingem.
Fotky receptu Cizrnové dortíky s pudinkem zdobené ovocem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!