Použité suroviny receptu Čokoládové flameri s jahodami:
750 ml mléka
| 250 g jahod
| 150 g hrubé krupice
| 80 g čokolády
| 50 g cukru
| 1 ks lučiny
| špetka soli
| 2 ks bílků
Postup přípravy receptu Čokoládové flameri s jahodami:
Smícháme mléko, strouhanou čokoládu a sůl a přivedeme k varu. Za stálého míchání přisypeme krupici a uvaříme kaši. Do mírně prochladlé kaše zapracujeme cukr a nakonec sníh z bílků. Misky vypláchneme vodou a naplníme prochladlou směsí, poklademe očistěnými a osušenými jahodami. Dáme vychladit do chladničky, nejlépe do rána. Zdobíme Lučinou, kterou jsme vyšlehali se lžící vody a čerstvými jahodami.
Fotky receptu Čokoládové flameri s jahodami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!