Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.06. 2019
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Čokoládové řezy na více způsobů

fotka Čokoládové řezy na více způsobů
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Čokoládové řezy na více způsobů:

6 vajec  | 160 g práškového cukru  | 160 g Hera  | 160 g strouhané čokolády  | 100 g ořechů  | 160 g hrubé mouky  | 1 balení čokoládové polevy

Postup přípravy receptu Čokoládové řezy na více způsobů:

Do mísy připravíme žloutky, cukr, Heru a vše utřeme do pěny. Nastrouháme čokoládu a ořechy, přidáme hrubou mouku, dobře promícháme a nakonec zlehka vmícháme pevný sníh z bílků. Těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme ve středně vyhřáté troubě. Vychladlý koláč polijeme čokoládovou polevou, pak nožem namočeným ve vodě rozkrájíme na kosočtverce.


Fotky receptu Čokoládové řezy na více způsobů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čokoládové řezy na více způsobů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !