Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.06. 2019
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Čokoládový srnčí hřbet

fotka Čokoládový srnčí hřbet
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Čokoládový srnčí hřbet:

6 vajec  | 14 dkg másla  | 7 dkg strouhanky  | 14 dkg moučkového cukru  | 1 tlučený hřebíček  | 10 dkg strouhané čokolády na vaření  | 14 dkg strouhaných ořechů  | 2 lžíce rumu  | 1 špetka skořice

Postup přípravy receptu Čokoládový srnčí hřbet:

Máslo, žloutky a cukr utřeme do pěny, přidáme strouhanou čokoládu, koření a citrónovou kůru. Strouhanku navlhčíme rumem a vmícháme do směsi. Lehce zapracujeme ušlehaný sníh z bílků. Těsto dáme do silně vymazané a moukou vysypané formy srnčího hřbetu a upečeme. Vychladlý srnčí hřbet vyklopíme.


Fotky receptu Čokoládový srnčí hřbet:

Čokoládový srnčí hřbet
Fotky vložil: neri 
Hodnocení receptu Čokoládový srnčí hřbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !