Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Crostini s hráškem a slaninou

fotka Crostini s hráškem a slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Crostini s hráškem a slaninou:

2 jarní cibulky  | 75 g slaniny na kostičky  | 1 PL másla  | 80 g sýru Grana Padano  | 250 g mladého hrášku (rozmražený)  |  sůl s jódem  |  kajenský pepř  | 1/2 (150 g) ciabatty  | 3 PL italského olivového oleje

Postup přípravy receptu Crostini s hráškem a slaninou:

Jarní cibulku očištěte a nakrájejte na tenká kolečka. Krátce opečte s kostičkami slaniny na másle a nechte okapat na kuchyňském papíru. Z hrášku udělejte pyré, jemně ho osolte, dostatečně opepřete a smíchejte s cibulkou, slaninou a 60 g sýra. Ciabattu nakrájejte na 8 plátků, pokapejte 2 lžícemi olivového oleje a poskládejte vedle sebe na plech vyložený pečícím papírem. Zapečte 2 minuty v předehřáté troubě na 200°C. Potom na plátky ciabatty rozdělte hráškové pyré, posypte zbytkem sýra a při stejné teplotě zapékejte ještě po dobu 10 minut.


Fotky receptu Crostini s hráškem a slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Crostini s hráškem a slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !